Suvel rahakotirauad avanud suurklubi sipleb endiselt mõõnas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milani tähtmängija Leonardo Bonucci.
AC Milani tähtmängija Leonardo Bonucci. Foto: LaPresse/Spada/LaPresse

Saapamaa suurklubi AC Milan mängis Itaalia jalgpalli kõrgliiga esimese ringi viimases kohtumises 1:1 viiki Fiorentinaga. Poole hooaja järel paikneb 25 punkti kogunud AC Milan liigatabelis 11. positsioonil.

Koduväljakul mänginud Fiorentina haaras juhtohjad teise poolaja keskpaigas, 71. minutil, kui skoori avas Giovanni Simeone – argentiinlane lõi peaga võrku Cristiano Biraghi tsenderduse. Kõigest kolm minutit hiljem vormistas lõppskoori türklane Hakan Calhanoglu, kes suunas tagasipõrkunud palli sisuliselt tühja väravasse.

AC Milan avas möödunud suvel rahakotirauad ning kulutas rohkesti raha, kui soetas esindusmeeskonda enam kui kümme uut mängijat. Mõned nimekamad, mõned mitte. Teiste hulgas võtsid teekonna moepealinna ette Leonardo Bonucci, Andre Silva, Calhanoglu, Riciardo Rodriguez ja paljud teised.

Hooaega alustati kehvasti, vallandati peatreener ja toodi meeskonda juhendama klubi legendaarne keskväljamees Gennaro Gattuso. Liigatabelis on positsioon selline, millega klubi juhtkond ilmselgelt rahul pole, kuid Itaalia karikasarjas ja Euroopa liigas on 2007. aasta Meistrite liiga tšempion endiselt konkurentsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles