Suur aasta horoskoop 2018: kollane maakoer toob õnne, armastust ja raha, kuid ka seiklusi

, Arteri aasta astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollane koer on täis mängulusti.
Kollane koer on täis mängulusti. Foto: Caro / Scanpix

Punane tulekukk annab 16. veebruaril valitsuskepi üle kollasele maakoerale, kes valitseb kuni 2019. aasta 4. veebruarini. Koera seostatakse kohuse- ja vastutustunde, harmoonia, stabiilsuse ja eneseväärikusega.

Aasta energeetilised põhivõnked on koeralikud. Neil, kellel on nimetatud omadusi kõige rohem, peaks keskmisest paremini minema. Kuid igaüks on oma õnne sepp – kui saatus ulatab midagi kibedat ja haput, saab sellest hea tahtmise ja pealehakkamise korral teha midagi magusat.

Üldjoontes on 2018. aasta täis uut ja värsket energiat, esineb ka mõningaid pingeid, kuid need on pigem nagu kirss tordil. Koer toob selgepilgulisuse ja oskuse lahendada asju diplomaatiliselt, kuid kui on vaja vaprust, siis leidub ka seda. Koertele meeldib liikumine, seega võib olla olla palju matkamist ja reismist, millega kaasneb uue katsetamine. Seiklusi jagub seinast seina, on nii neid, mis võivad olla ohtlikud, kui ka neid, mis on lõbusad, harivad ja romantilised. Suureneb spordi- ja meelelahutussündmustest osasaamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles