Alar Eiche: ametniku huvi võib kasvada psüühikahälbeks

, vandeadvokaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Alar Eiche..
Vandeadvokaat Alar Eiche.. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees
Vandeadvokaat Alar Eiche hinnangul võib alastipiltide kui turvameetmete puhul ametniku huvi üle kasvada psüühikahälbeks ning tema ise ei ole kindlasti valmis end sel viisil lahti riietama. Postimees.ee avaldab järgnevalt Eiche arvamuse.

Minu keha on minu kindlus, kui parafraseerida inglaste ütlust oma kodu kohta. Mina küll ei ole valmis end sel viisil lahti riietama. Võib-olla ainult juhul, kui seda teeb kogu lennukitäis rahvast.

Niisugune privaatsuse rikkumine on vabandatav, kui seda kohaldatakse valikuid tegemata. Mitte nii, et ainult mind valitakse välja. Kuna asi on väga delikaatne, peaks vaatama, kes on need inimesed, kes teisi kontrollivad.

Algul on neil ametniku huvi, mis võib üle kasvada haiglaslikuks huviks ja siis juba psüühikahälbeks. Võib tekkida nn liharaiuja efekt – algul raiub liha, pärast kipub juba elusa inimese kallale. Algul vaatab niisama, pärast hakkab meeldima.

Ausalt öeldes mulle küll ei meeldi, kui keegi teine mees mu genitaale vaatab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles