ETVs alustab uus muusikasaade

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

5. jaanuaril alustab ETV ekraanil uus ja särtsakas muusikasaade «Värvimuusika», milles astuvad omavahel võistlustulle Eesti muusikud ja bändid. 

ERRi elamussaadetetoimetuse juhi Karmel Killandi sõnul näevad televaatajad saates tõeliselt meeleolukat bändide lahingut.

«Kõik saavad kodudes kaasa mängida lõbusat mälumängu, kus kuulsad lauljad oma ansamblitega võistlevad ning selgub, kui palju keegi neist teab Eesti muusikast. Meenutame koos laulusõnu, arvame pealkirju, kuulsad ansamblid musitseerivad lastele mõeldud pillidel ja stuudios juhtub veel igasuguseid lustakaid asju.»

Saatesari keskendub Eesti rikkale popmuusika ajaloole ja meie armastatud artistide tegemistele. Killandi sõnul on ka Eesti Laulul saates oma väärikas koht. «Tulemas on ju meie vaatajarohkeima võistluse kümnes sünnipäev.»

«Värvimuusika» saatejuht on trummar Reigo Ahven. Saates võtavad omavahel mõõtu näiteks Tanel Padar, Karl-Erik Taukar, Anne Veski, Koit Toome, Põhjakonn ja Elephants From Neptune, Lenna, Smilers, Swingers, Laura, Birgit, Liisi Koikson jt.

Sarja esimene saade jõuab ETV ekraanile 5. jaanuaril, saade on eetris igal reedel kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles