Suur hambaravikett neelab väikese kliiniku

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hambaravi.
Hambaravi. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Investeerimisfirmale BaltCap kuuluv hambaravikett Unimed plaanib haaret veel laiendada ning ostab Tallinna kesklinnas tegutseva Eurodenti hambakliiniku.

Ostukokkulepe sõlmiti juba detsembri lõpus ning see näeb ette, et Unimed soetab Eurodenti kliinikus täisosaluse. Kuna Unimedile kuulub ka hulk teisi hambakliinikuid, on ülevõtmiseks vaja konkurentsiameti heakskiitu, kirjutab Äripäev

Osapooled ise kinnitavad, et konkurents kahjustada ei saa ning ehkki nii Unimedi firmad kui ka Eurodent tegelevad Eestis, täpsemalt Põhja-Eestis hambaraviturul ning on ka vertikaalselt hambaravi ja proteeside turul seotud, pole turuosasid arvesse võttes plaanitaval tehingul ühelegi kaubaturule suuremat mõju.

Unimedi omanik, erakapitalifond BaltCap Private Equity Fund II keskendub väikese ja keskmise suurusega innovatiivsete Baltikumi firmade väljaostmisele või kasvuga suunatud tehingutele. Värske ostuplaani taga ongi soov suurendada Unimedi äritegevust.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles