Teade Reiu sillalt vette hüpanud mehest osutus valeks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Simo.
Kadunud Simo. Foto: PPA

Lääne prefektuur teatas õhtul, et teade Reiu sillalt vette hüpanud mehest osutus valeks ja Simo leiti oma tuttavate juurest Pärnust. ​

Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Kütt avaldas heameelt, et Simoga on kõik korras, kuid ütles, et tegemist on siiski kahetsusväärse juhtumiga.

«Politsei, päästjad ja ka meedikud teevad iga päev tööd, et jõuda abivajajateni. Seetõttu on kahetsusväärne, kui operatiivteenistustel tuleb tegeleda väljamõeldud sündmustele reageerimisega. Hädaabinumbrile 112 tuleb helistada, kui kellegi elu või vara on ohus. Kui inimene soovib mõnda aega üksi olla, võiks sellest siiski lähedastele teada anda, et nad ei peaks asjatult muret tundma,» sõnas Kütt.

Politsei selgitab praegu juhtunu täpsemaid asjaolusid.

1. jaanuaril kella 17.17 ajal sai häirekeskus teate Reiu sillalt vette hüpanud mehest. Teatajaks oli mehega kaasas olnud tuttav, kelle sõnul jättis 27-aastane Simo oma dokumendid Reiu sillale ja hüppas sealt vette. Meest otsisid jõest sama päeva õhtul nii päästjad kui ka politsei. 2. jaanuaril otsis politsei meest skuutriga Reiu jõe suudmest kuni Pärnu kesklinna sillani ja kontrollis jõekaldaid. Lisaks otsiti Reiu jõe suudmest ülesvoolu. 3. jaanuaril kontrolliti Reiu jõe suuet sonariga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles