USAs leiti surnuna naine, kes kirjutas sotsiaalmeedias jälitajast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastane Natalie Bollinger.
19-aastane Natalie Bollinger. Foto: Kuvatõmmis

Ühendriikidest Denverist piimafarmist leitud naise surnukeha osutus 19-aastase Natalie Bollingeri omaks, kes väitis hiljuti, et teda jälitati, vahendab Independent. 

Bollingeri nähti viimati tema korteris Broomfieldis ja tema pere kuulutas ta kadunuks läinud aasta 28. detsembril. Tema surnukeha leiti Adamsi maakonna ühe piimafarmi territooriumilt.

Kaks nädalat enne kui ta kadunuks jäi anti talle alatine lähenemiskeeld jälitaja vastu. Bollinger väitis Facebookis, et teda ei jäta rahule 42-aastane Shawn Schwartz, kellega ta kaks aastat varem tuttavaks sai.

Bollinger kirjutas Facebooki postituses, et Schwartz oli talle saatnud sadu sõnumeid ja teinud lugematul hulgal kõnesid. Ta lisas, et mees oli sõitnud riigi teisest otsast temaga kohtuma ning maganud maganud nädalaid tema töökoha taga.

Politsei teatel on nad Schwartziga vestelnud, kuid ei nimeta teda veel kahtlusaluseks, kuid ta andis neile vabatahtlikult oma DNA proovi, arvuti ja telefoninumbri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles