Kanepile ja Kontaveidile pakuvad kodusel turniiril konkurentsi kaks esikümne mängijat

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõlemad Eesti naistennisistid lubavad esialgu Fed Cupil mängida
Mõlemad Eesti naistennisistid lubavad esialgu Fed Cupil mängida Foto: Tairo Lutter / Postimees

7.-10. veebruarini Tallinnas Tallinki tennisekeskuses toimuval föderatsioonide karikavõistluste ehk Fed Cupi Euroopa-Aafrika tsooni esimese tugevusgrupi turniiril osalevad koondised kinnitasid täna oma nimekirjad, vahendab ERRi spordiportaal.

Eesti koondisesse kuuluvad Eesti parimad naistennisistid Anett Kontaveit (WTA 34.) ning Kaia Kanepi (WTA 79.), lisaks neile ka novembris karjääri esimese WTA punkti teeninud 15-aastane Katriin Saar ja oktoobris paarismängus karjääri esimese ITF-i tiitli võitnud 17-aastane Elena Malõgina.

Tallinnasse on oodata samad koondised, kes eelmiselgi aastal - Austria, Bulgaaria, Gruusia, Horvaatia, Läti, Poola, Portugal, Serbia, Suurbritannia, Türgi ja Ungari - ainult välja langenud Iisraeli ning Bosnia ja Hertsegoviina asemel tõusid esimesse gruppi Rootsi ja Sloveenia.

Tugeva koondise saavad välja panna Läti, kelle ridadesse kuuluvad nii valitsev Prantsusmaa lahtiste võitja ning maailma seitsmes reket Jelena Ostapenko kui WTA tabelis 15. kohal olev Anastasija Sevastova. Suurbritannia tuleb Tallinnasse maailma üheksanda reketi Johanna Kontaga, teda abistavad turniiril Heather Watson (WTA 74.), Katie Boulter (WTA 196.) ja paarismängu maailma 52. reket Anna Smith.

Vaata ülejäänud koosseise SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles