Kiri: purjutajad kadakasauna asemel

Evelin Poolamets
, Vinni valla elanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Poolamets.
Evelin Poolamets. Foto: Meelis Meilbaum

Käisin pühapäeva õhtul üle tüki aja Vinni ujulas. Soovisin proovida uut kadakasauna ja tähistada lastega koolivaheaja lõppu. Kadakasauna sai paraku ainult näha, sest elektriavarii tõttu see ei töötanud.

Koolivaheaja lõppu näis tähistavat ka rühm noormehi, kes aurusaunas õlut libistasid ja vindisena sauna eesruumis sumisesid.  Kui neist möödunud olime, ootas ees aga uus üllatus. Naiste saunas istus laval üks afropatsidega noormees, kes õnneks ei olnud purjus. Ta hõikas igale sisenejale: “Mees saunas!” Noormees põhjendas naiste sauna trügimist sellega, et meeste saunas on pikk järjekord ja seal pole piisavalt kuum.

“Õhtu nael” tabas mind enne lahkumist naiste pesemisruumis, kus olin oma viie- ja seitsmeaastase tütrega. Uks paiskus lahti ja sisse trampis poolpaljas mees, kes suundus vaarudes naiste rühmariietusruumi, kuid libastus uksel, prantsatas ristseliti maha ning jäi põrandale lebama. Lapsed ehmusid ja hakkasid kartma. Läksin vaatama, kas jäi ellu. Kõik näis korras olevat, mees vaid norskas põrandal vänget alkoauru välja ajades. Panime lastega kiiresti riidesse, et abi kutsuda. Kui veidi hiljem vaatama läksin, oli mees õnneks juba kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles