Tõrmas on aega mossitada küll

Mare Rossmann
, rakverlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Rossmann.
Mare Rossmann. Foto: Erakogu

Uue aasta algul olin tunnistajaks järgmisele jutuajamisele: “Head uut aastat, naabrimees!” – “Mis kuradima head siit oodata on! Kogu aeg üks sigadus, segadus, jama ja jura. Jälle valiti tobud meid juhtima. Meile pakuvad 64 eurot lisaraha ja sellegi sööb hinnatõus ära, endale krabavad miljoneid. Kurat, isegi Vene ajal oli parem, palju lihtsam peret luua ja lapsi kasvatada.” Kas ikka oli? Ehk on asi selles, et see oli sinu noorusaeg ja esimese suudluse joovastus ei kordu kunagi.

Üks vanaproua teatas hiljuti, et temale meeldis kõige rohkem Rüütli aeg ja seda sellepärast, et tema seksis viimati siis, kui Rüütel oli president. Ilus mälestus muidugi, aga kas ka piisav tervele ajajärgule hinnangu andmiseks?

Me oleme siin elus kõik laenuks saanud: vara, sõbrad, armastuse ja isegi aja. Meil on põhjust tänulik olla. Kui stress tahab maha murda, sest laps on väike ja ei lase öösel magada, tööle minna ja karjääri teha ei saa, siis lohutagu sind teadmine, et see aeg, kui lapsed on väikesed, moodustab väga väikese osa elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles