Politsei tabas eakat meest raudkangiga rünnanud noormehed

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.  Foto on illustratiivne.
Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Foto on illustratiivne. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Detsembri keskpaigas Haapsalus Ernst Enno ausamba juures vanemat meest raudkangiga rünnanud ja temalt raha ära võtnud noorukid on tabatud ja üks neist ka vahi alla võetud, kirjutab Lääne Elu.

Läinud aasta lõpus andis kohus loa võtta kuuks ajaks vahi alla alaealine noormees, kes koos kaaslasega ründas 13. detsembri hilisõhtul Enno mälestusmärgi juures 71-aastast meest sõrgkangiga ja nõudis temalt raha. Kannatanu sõnul olid tema ründajad kaks 16–17aastast noorukit.

Haapsalu politseijuhi Andrei Taratuhini sõnul oli sedasorti rünnak ja röövimine erakordne, sest Haapsalus pole mitu aastat kurjategijad võõraid inimesi rünnanud – enamasti on olnud tegu tuttavatevahelise arveteklaarimisega või peretüliga. Vahi alla võetud noormeest kahtlustatakse lisaks ründamisele ja röövimisele veel mitmes süüteos, muuhulgas mitmes Haapsalus toimunud sissemurdmises. Lääne Elu andmetel on noormehel eri süütegude toimepanemisel olnud kaasosalisi.

Lääne ringkonnaprokuratuur vahistamist kommenteerima ei soostunud, sest uurimine on alles pooleli ja noormehele pole süüdistust veel esitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles