Lasnamäe kultuurielu ja noorsootööd asub juhtima Manuela Pihlap

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuela Pihlap
Manuela Pihlap Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja ametikohale asus tööle endine riigikogu kantselei töötaja Manuela Pihlap, kes hakkab kureerima Lasnamäe linnaosa valitsuses kultuuri- ja noorsootöö valdkonda.

Viimased kuus aastat töötas Pihlap Silikaat Grupis kommunikatsiooni- ja turundusjuhina, vastutades muude tegevuste seas Järve keskuse turunduskampaaniate eest.  

Pihlap sõnas, et soovib pärast kuueaastast tööd erasektoris anda oma panuse linna arenguks. «Endise haridustöötajana ning sportliku inimesena usun ma, et tunnen noorsootöö, hariduse ja kultuuri valdkonda ning saan kaasa aidata nende arengule Tallinna suurimas linnajaos,» ütles Pihlap.   

Varem on Pihlap töötanud riigikogus Keskerakonna fraktsiooni sekretariaadi juhatajana, Rahvaliidu pressiesindajana, keskkonnaministeeriumi pressiesindajana ja Viimsi gümnaasiumis loodusteaduste õpetajana.  

Ta lõpetas Tartu ülikoolis bioloogia-geograafia teaduskonna ja sai loodusteaduste õpetaja kutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles