Kalev/Cramole alla jäänud Himki leppis kaotusega ka Euroliigas

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo - BC Himki, 92:84
BC Kalev/Cramo - BC Himki, 92:84 Foto: Mihkel Maripuu

Hiljuti Kalev/Cramole Ühisliigas kaotanud Moskva Himki jätkab nukrat seeriat ka Euroliigas, alistudes Madridi Realile 78:95. 

Himki kaotas Realile juba poolaja 20 punktiga (31:51) ning vahet eriti palju vähendada ei suutnud. Abi polnud ka  Aleksei Švedi 23 punktist. Reali suurim punktitooja oli Rudy Fernández 16 punktiga. 

Mäletatavasti võetakse Himki mängijatel käesoleval kuul pool palgast maha, sest «pärast mängu Kaleviga nad austust ei vääri.»

«Sellises olukorras pole ma pidanud varem kunagi olema. Seepärast otsustasime viimaste tulemuste valguses mängijaid, treenereid, mänedžmenti, aga ka mind ennast ja absoluutselt kõiki klubi töötajaid trahvida 50 protsenti kuupalga ulatuses,» ütles klubi peadirektor Pavel Astahhov.

Himki jagab Euroliigas üheksa võidu ja kaheksa kaotusega viimast play-offi kohta Tel Avivi Maccabiga, Real tõusis 11 võiduga jagama 4.-5. kohta Fenerbahcega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles