Kaval turundus või õnnetu pilditöötlusoskus? Fotograafi töödeldud perepildid levivad internetis kulutulena

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töödeldud perepilt.
Töödeldud perepilt. Foto: IMager by Lesa Hall

Mõni päev tagasi postitas ameeriklane Pam Dave Zaring oma Facebooki lehele «professionaalse fotograafi» tehtud perepildid, kus pereliikmete näod olid tundmatuseni töödeldud.

«See EI OLE nali,» kirjutas Pam Dave Zaring oma Facebooki seinal. «Me maksime fotograafile, kes esitles ennast kui professionaali pea 250 dollarit perepildistamise eest. Siin on pildid, mis ta meile saatis.»

Töödeldud perepilt.
Töödeldud perepilt. Foto: IMagery by Lesa Hall

Zaring lisas, et fotograafi sõnul olid päikese poolt tekitatud varjud pildil liiga suured ja tema õpetaja ei olnud talle kunagi õpetanud fotode töötlemist. «Jagage neid pilte vabalt, ma pole nii kõvasti naernud aastaid! Sellist asja ei oska isegi välja mõelda... Ma kordan, see EI OLE nali!»

Facebooki kommentaaridest tuleb välja nii neid, kes õnnetult välja kukkunud piltide üle kõvasti naerda saavad kui ka neid, kes usuvad, et tegemist on odava turundustrikiga, sest postitust on jagatud juba üle 378 000 korra.

Piltidele on alla märgitud «IMagery by Lesa Hall», kelle Facebooki kontot vaadates on esimeste piltidena välja toodud Zaringi perepildid.

Töödeldud perepilt.
Töödeldud perepilt. Foto: IMagery by Lesa Hall
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles