Uue seadusega olnuks Autorollo juhtum suletud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autorollo auto
Autorollo auto Foto: Mihkel Maripuu

Maksu- ja tolliameti erimenetluse talituse juhataja Airi Jansen-Uueda sõnul oleks loodava, uuest aastast kehtima hakkava maksuhalduse seaduse muudatusega Autorollo juhtum klaarim.

«See on väga hea küsimus. Vastus oleks kindlasti jah,» vastas Jansen-Uueda Äripäeva raadio saates «Maksu- ja tolliamet annab nõu» saatejuhi küsimusele, kas uue seaduse valguses olnuks Autorollo juhtum selgem, klaarim ja suletud, vahendab Äripäev.

«Ei saa öelda, et see menetlus oleks kindlasti teistsugune, vaid kui me teeksime seda maksuametis haldusmenetluse raames, siis kindlasti meil oleks rohkem võimalusi,» lisas Jansen-Uueda.

Maksuhalduse seaduse muutus läks selle aasta alguses kooskõlastusringile. «Seaduse suurim muudatus on see, et luuakse võimalus tegelikelt niiditõmbajatelt kahju sisse nõuda,» on Äripäevale selgitanud rahandusministeeriumi maksupoliitika osakonna juhataja Lemmi Oro.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles