Bellerin vihjas sotsiaalmeedias: Arsenal leidis Sanchezi asendaja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hector Bellerin avalikustas Londoni Arsenali järgmise tehingu?
Hector Bellerin avalikustas Londoni Arsenali järgmise tehingu? Foto: David Klein/Sportimage/PA Images

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna ründaja Alexis Sanchez lahkub tõenäoliselt lähipäevadel klubist. Kas peatreener Arsene Wenger on asendaja juba leidnud? Arsenali kaitsja Hector Bellerin sellele igatahes sotsiaalmeedias vihjas. 

Nimelt hakkas hispaanlane Twitteris ja Instagramis jälgima viimased neli ja pool aastat Dortmundi Borussiat esindanud Pierre-Emerick Aubameyang. Gaboni rahvuskoondise ründaja vajutas «follow» nuppu ka Bellerini sotsiaalmeedia kontodel.

Viimase liigamängu Wolfsburgiga jättis 28-aastane Aubameyang vahele, sest väidetavalt unustas koosolekule ilmuda. Saksamaa väljaanne Bild kirjutab, et Arsenal ja Dortmund teevad vahetustehingu: Aubameyang Inglismaale ja prantslane Olivier Giroud Saksamaale.

Giroud pole viimasel ajal ühtki Dortmundi mängijat sotsiaalmeedias jälgima hakanud. Ka tema vastu pole keegi Dortmundist huvi üles näidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles