Monika Haukanõmm: Eesti võiks edasi minna ilma Reinsaluta (6)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Vabaerakonna aktiivsed naisliikmed tegid täna üleskutse liituda justiitsminister Urmas Reinsalu vastase protestiaktsiooniga sotsiaalmeedias kasutades selleks sõna- ja märgiühendit #ilmareinsaluta.

«Justiitsiminister Urmas Reinsalu on läinud oma sõnavõttudega liiale ning meie soov on, et Eesti liiguks edasi ilma Reinsaluta,» ütles Vabaerakonna saadik ja Vabaerakonna Esinduskogu eestseisuse juht Monika Haukanõmm. «Otsustasime korraldada sotsiaalmeedias protestiaktsiooni, kus näitame üles oma meelsust Reinsalu sõnakasutusele ning kutsume kõiki, kes meiega sarnaselt mõtlevad, sellega liituma,» lisas Haukanõmm.

Urmas Reinsalu kahetses 16. jaanuaril Eesti Päevalehes ilmunud arvamusloos, et ta naistevastase vägivalla hukka mõistis.

«Meie hinnangul on selline suhtlusstiil labane ning ükski inimene ei tohi tolereerida vägivalda. Kui seda teeb minister, on see märk sellest, et peame riigijuhtimisel edasi minema ilma Reinsaluta,» lõpetas Haukanõmm.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles