Õige pea saavad autojuhid jääradadel sõiduoskuse proovile panna (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta veebruaris said kiirabi­autojuhid Ilmatsalu paisjärve jäärajal kätt harjutada. Ilmatsalu jäärajameister Keven Ratnik pakub selle võimaluse operatiiv­sõidukite juhtidele välja ka tänavu.
Eelmise aasta veebruaris said kiirabi­autojuhid Ilmatsalu paisjärve jäärajal kätt harjutada. Ilmatsalu jäärajameister Keven Ratnik pakub selle võimaluse operatiiv­sõidukite juhtidele välja ka tänavu. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linna lähistel asuva Ilmatsalu paisjärve jääraja meistrid said teisipäeval linnavalitsuselt rohelise tule raja ettevalmistamiseks, kuid see jõutakse valmis kõige varem järgmiseks nädalavahetuseks. 

«Tartus ja Tartu lähiümbruses teisi ametlikke jääradasid pole,» märkis rajameister Keven Ratnik, kes praegu pingutab selle nimel, et järgmisel nädalavahetusel saaksid huvilised oma neljarattalistega jääl rallida. 

Nagu möödunud aastatel, võib Ilmatsalu jäärajal sõita teatud kellaaegadel ning väikese tasu eest. Ülejärgmisest nädalast on Ilmatsalu paisjärve jäärada avatud teisipäevast neljapäevani õhtuti kell 17–20, laupäeval kell 12–18 ja pühapäeval kell 12–16. Igaüks, kes rajal harjutada tahab, peab ühe sõidutunni eest tasuma viis eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles