Kontaveit meenutas kohtumist Kanepiga: see oli tõeliselt lõbus ja pöörane mäng!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi Eesti Meedia Tennis Cupil
Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi Eesti Meedia Tennis Cupil Foto: Tairo Lutter / Postimees

Austraalia lahtistel kolmandasse ringi jõudnud Anett Kontaveit meenutas Itaalia tenniseajakirjaniku palvel novembris toimunud Eesti Meedia Tennis Cupi kohtumist Kaia Kanepiga. Juhtub mõlemat tennisisti edu saatma, kohtuvad Kontaveit ja Kanepi uuesti juba tenniseturniiri neljandas ringis.

Kontaveit jäi Eesti Meedia Tennis Cupil Kanepile Tallinnas alla 7:5, 5:7, 6:3 ning ta meenutas kohtumist naerulõkerduste saatel.

«See oli pöörane! See oli nii hea, atmosfäär oli absoluutselt hullumeelne,» meenutas eestlanna ning lisas, et kuna tegemist oli näidismatšiga, polnud tennisistid ka veel tippvormis. «Olin sel ajal endiselt puhkerežiimil, isegi hooaja ettevalmistus polnud veel alanud.»

Sellele vaatamata oli Kontaveidi meelest Saku Suurhallis täismaja ees peetud kohtumine väga lõbus. Seda enam, et ta eeldas kohtumise eel, et tribüünid jäävad pooltühjaks.

«See oli tõsiselt lõbus! Võitlesime kõvasti ja matš kestis lõpuks umbes kaks tundi. Rahvas hullus! Tavaliselt korraldatakse selles hallis kontserte, aga pöörane, kui palju inimesi meid vaatama tuli. Ausõna, ma olin šokis!»

Eesti tennisesõpradel on võimalik Kaia Kanepi ja Anett Kontaveidi kolmanda ringi matšidele Austraalia lahtistel meistrivõistlustel kaasa elada Postimehes ja Kanal 12-s näidatava otsepildi vahendusel. Kontaveit mängib kolmandas ringis lätlanna Jelena Ostapenkoga (WTA 7.), Kanepi kohtub kolmandas ringis Carla Suarez Navarroga (WTA 39.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles