Katrin Lust: ärimees Zand valetab, mina ei ole temalt 50 000 eurot nõudnud! (1)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telesaatejuht Katrin Lust on nördinud, et ärimees I. J. Zand on Elu24-le antud intervjuus valetanud ning väänanud tema sõnu. Naine kinnitab, et on kupeldamise teemat oma saates käsitlenud heas usus ning andnud kõigile pooltele võimaluse oma seisukohad esitada. Lust on nördinud, et Zand viitab, justkui oleks saatejuht Zandilt 50 000 eurot välja pressinud. 

Telesaate «Kuuuurija» juht Katrin Lust kinnitab, et tema saade ei ole nimetanud I. J. Zandi «pedofiiliks» ning leiab, et ehk on mehele saadet valesti tõlgitud.

Naise sõnul ei ole tal olnud põhjust kahelda naiste jutus, kes saates rääkisid, kuidas Zand neid šantažeeris ning sundis kupeldamisele. «Suhtlesin viie eri naisega, kes oma loo väriseva häälega rääkisid,» kinnitab Lust, kes enda sõnul andis ärimehele korduvalt võimaluse vastulauseks, mida aga mees ei kasutanud. Saatejuhi sõnul püüti sellega takistada saate eetrisse minekut. 

Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Madis Sinivee

Katrin Lust kinnitab samal ajal, et I. J. ei ole teda ega tema saadet kohtusse kaevanud. «Oleme saanud vaid pressinõukogu kaebuse, mis oli pretsedent oma 28 leheküljega,» räägib Lust ja jätab avaldamata, kas kardab suuri võimalikke kahjunõudeid, mida Zand on lubanud esitada. Võimalik, et põhjus, miks ei ole ärimees teinud hagiavaldust kohtusse, seisab selles, et sellisel juhul jätab pressinõukogu kaebuse menetlemata. Pressinõukogu ei menetle kaebusi, kui selles asjas on käimas kohtumenetlus.

Lust tunneb kogu loo valguses, et talle tehakse liiga ja hoopiski tema mainet on rikutud. «Mulle jäi samuti videointervjuust kõrvu, et mina olin see, kes telefonitsi Zandilt 50 000 eurot nõudis ja see on karm süüdistus,» on Lust nördinud.  Samal ajal on Katrin Lust nõus ärimehelt vabandust paluma, kui saates näidatud faktid ei vasta tõele. «Miks mitte, teeme Elu24 kaamera ees koos Zandiga pressikonverentsi ja ma palun vabandust,» lisas Lust. 

Vaata meenutuseks eksklusiivset videointervjuud I. J. Zandiga SIIT. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles