Vabaühenduste liit valis aasta ettevõtteks Rimi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martensi maja Mini-Rimi.
Martensi maja Mini-Rimi. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit (EMSL) tunnustas eile Stenbocki maja valges saalis aasta ettevõtja tiitliga Rimit, tuues esile ettevõtte vastutustundlikku käitumist eri valdkondades.

«Rimi Eesti on aastaid silma paistnud vastutustundliku ettevõttena, kes edendab tervislikke ja säästvaid eluviise, on küsimuseks siis tasakaalus toitumine, pakendid, oma tarneahela tundmine, taastuvenergia või kodumaine talutoit,» põhjendas pressiteates valikut vabaühenduste liidu juhataja Kai Klandorf.

«Eriliselt on Rimi silma paistnud osalise töövõimega personali kaasamise ning oma teenindajate ja klientide harimisega alkoholi ostmise ja tarbimise teemadel nii täiskasvanute kui iseäranis noorte seas,» lisas Klandorf.

«Aasta 2017 on meie jaoks olnud väga eriline – meie tegemisi vastutustundliku ettevõtluse vallas on märgatud ning tunnustatud,» sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe.

«Kaupmeestel on üsna keeruline heategevuse ning ühiskonnale kasu andvate projektidega silma paista, kuna sellele reageeritakse sageli avalikus ruumis kui reklaamile, millel on omakasupüüdlik tagamõte, kuid tegelikult see nii ei ole,» möönis Padumäe.

Aasta vabaühenduseks valiti MTÜ Eriline Maailm, aasta hääleks Harju-Risti koguduse õpetaja Annika Laats, aasta innustajaks liidriprogramm «Superheroes», aasta missiooniinimeseks Silver Tambur ja Rainer Sternfeld, aasta algatuseks Tagasi Kooli e-külalistunnid ning aasta ettevõtteks Rimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles