Pärnumaal vajus auto läbi merejää (1)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto vajus läbi jää.
Auto vajus läbi jää. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Pärnumaal vajus läbi sõiduauto läbi õhukese merejää, autojuht pääses sõidukist omal jalal välja.

Häirekeskus sai eile kella 14 paiku teate Pärnumaal Reius kalda lähedal läbi merejää vajunud sõiduautost Nissan, teatas Lääne prefektuur.

Sündmusele reageerisid politseiametnikud ja päästjad, kelle kohale jõudes oli autos üksinda viibinud mees sealt ise välja saanud. Mehe sõnul oli ta ka eelmisel päeval sama teed pidi autoga sõitnud.

Pärnu politseijaoskonna juhtivpiirivalvur Janek Pinta kutsus inimesi üles ettevaatlikkusele ja tuletas meelde, et kuigi jääle mineku keeldi ei ole kehtestatud, on jää siiski kasvamise faasis. «Pärnu lahel on tuul mitu päeva olnud tugev ja jääd liigutanud. Jääl võivad olla sees praod ja kuna jääd katab praegu värske lumi, siis ei ole võimalikud praod ka näha. Tänane jääluure näitas, et Pärnu lahel saab ohutult jääle minna vaid Valgeranna kandis, kus jää paksus on umbes 15-18 cm. Jääl tuleks liikuda mitmekesi, võtta kaasa navigatsioonivahendid ja hoida kättesaadavas kohas jäänaaskleid,» rääkis Pinta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles