Suurbritannias pussitati kodutüli käigus surnuks 8-aastane tüdruk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuekspertiisi töötaja sündmuskohal.
Kohtuekspertiisi töötaja sündmuskohal. Foto: Matthew Cooper/PA Wire/PA Images/Scanpix

Suurbritannias Walsalli linna lähistel pussitati peretüli käigus surnuks 8-aastane tüdruk. Tema 54-aastane isa viidi samuti torkehaavaga haiglasse ja nüüdseks on mees vahi alla võetud.

Tõsiste vigastustega laps leiti Brownhillsis eile õhtul. Arstidel ei õnnestunud tüdruku elu päästa ja ta suri haiglas. Tema isa on stabiilses seisundis ja politsei sõnul küsitletakse meest jooksvalt.

Hukkunud tüdruku sugulane Beth Taundry palus sotsiaalmeedias, et inimesed ei hakkaks kedagi sõnumite ja kaastundeavaldustega pommitama. Tema sõnul ollakse sedavõrd šokeeritud ja kurvad, et ei taheta sotsiaalmeedias kirjutatavaid kuulujutte näha.

Uurijad naabritega suhtlemas.
Uurijad naabritega suhtlemas. Foto: SWNS.com/Scanpix

Pereliikmed on segaduses ja ei tea täpsemalt intsidendi kohta midagi. Naabrid kirjeldasid hukkunud tüdrukut toreda lapsena.

Tüdruku sugulane ei eksinud kuulujuttudest rääkides. Kuna tüdruku elukohas elavad peamiselt vanemad inimesed, siis on ringi hakanud liikuma isegi jutud sellest, kuidas väike tüdruk elas neetud majas.

«See maja on neetud. Varasemalt seal elanud tüdruk sooritas enesetapu,» teatas üks naabritest Telegraphile.

Naabrite sõnul oli eile õhtul kuulda karjeid ja veidi aega hiljem ilmus maja ette kuus politseiautot ja kiirabi. Politsei on öelnud, et tüdruku surma uuritakse kui kodust intsidenti ja ei arvata, et sellega oleks seotud mõni kõrvaline isik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles