Uurijad: Kanada miljardäridest abielupaar kägistati surnuks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honey ja Barry Sherman.
Honey ja Barry Sherman. Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Eradetektiivide sõnul langesid ravimiäris tegutsenud miljardär Barry Sherman ja tema naine Honey mõrva ohvriks, vahendab Sky News.

75-aastane Barry Sherman oli Kanada suurima ravimifirma Apotex omanik. Ärimees ja tema 70-aastane naine Honey leiti nende Torontos asuvast kodust 15. detsembril surnuna. Nüüdseks on vanapaari laste poolt palgatud eradetektiivid väitnud, et abielupaar mõrvati.

Toronto mõrvarühm on väitnud, et Shermanid kägistati surnuks, aga pole juhtumit mõrvana määratlenud. Paar leiti ülespooduna oma kodust. Kanada meedia teatel tappis Barry esmalt oma naise ja võttis seejärel endalt elu.

Paari nelja lapse sõnul ei olnud esitletud versioon loogiline ja otsustati palgata advokaat, kes tõenditega lähemalt tutvuks. Advokaat Brian Greenspan palkas omakorda eradetektiivid ja palus surnukehasid veel uurida.

Advokaat Brian Greenspan.
Advokaat Brian Greenspan. Foto: Nathan Denette/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Väidetavalt leidsid detektiivid uuel ülevaatusel mehe ja naise randmetelt jäljed, mis näitavad, et nende käed olid kinni seotud. Samas olid surnukehadel käed lahti seotud ja lähedusest ei leitud ka ühtegi võimalikku vahendit, millega käed võisid kinni seotud olla.

Palgatud uurijad on veendunud, et paar kägistati surnuks hoopis püksirihmadega. Väljaande Toronto Star allikate kohaselt oli tegu tellitud mõrvadega.  Samas ei leitud Toronto Stari andmetel tõendeid sissemurdmisest. Politsei pole ka naabrite poolt antud turvakaamera salvestistelt ühtegi juhtlõnga leidnud.

Barry Sherman asutas ravimifirma 1974. aastal ja praeguseks on sellel üle 11 000 töötaja. Teda peeti Kanada ravimitööstuse uuendamise keskseks isikuks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles