Hommikused reisijad peavad Tartu vaksalis edasi külmetama

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor naine ootas eile kell 15.15 väljunud Valga rongi ärasõitu pea viimase hetkeni tunneli trepikojas. Erinevalt pärastlõunast on see trepikoda ja trepp tööpäevahommikuti väga rahvarohke, sest siis otsivad sealt tuule ja külma eest varju Tallinna ekspressile minevad reisijad.
Noor naine ootas eile kell 15.15 väljunud Valga rongi ärasõitu pea viimase hetkeni tunneli trepikojas. Erinevalt pärastlõunast on see trepikoda ja trepp tööpäevahommikuti väga rahvarohke, sest siis otsivad sealt tuule ja külma eest varju Tallinna ekspressile minevad reisijad. Foto: Margus Ansu

​Eesti Raudtee on 10. detsembrist kehtima hakkavas uues sõiduplaanis tartlastele mugavama võimaluse leidnud, hommikune Tartu-Tallinna ekspress hakkab ülikoolilinnas väljuma esimeselt perroonilt, ütles Eesti Raudtee arendusjuht Anvar Salomets mullu 23. oktoobril Tartu Postimehele.

«Vale puha! » kurjustas sage rongisõitja klimatoloog Ain Kallis eile. «Uus sõiduplaan on kehtinud juba kuu aega, aga kõige tähtsam, hommikune Tartu-Tallinna rong väljub ikkagi teiselt teelt! Tuleb aga nädalapäevi jälgida, sest laupäeval ja pühapäeval väljub see jällegi esimeselt teelt, nagu rahvas sooviks.» 

Eile pärastlõunal ootas tuule ja lume eest varjus teisel perroonil olevas tunneli trepikojas Valga rongi mõni inimene. Hommikuti, kui kell 7.34 hakkab sama perrooni äärest sõitma pealinna ekspress, on selles trepikojas ja trepil inimesi aga kümneid kordi rohkem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles