RKAS müüb 500 000 euroga endist valitsuse Kaare tee residentsi hoonet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse puiestee ja Kaare tee nurgal olev maja.
Vabaduse puiestee ja Kaare tee nurgal olev maja. Foto: Liis Treimann

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) on 500 000 euro suuruse alghinnaga pannud müüki Nõmmel Kaare 6/8 asuva endise valitsuse esindushoone ja residentsi.

Kirjalikul enampakkumisel läheb 500 000-eurose alghinnaga müüki Nõmme linnaosas Kaare 6/8 ehk endine Vabaduse 95 asuv elamu ja külalistemaja, teatas RKAS. Mõlemad hooned on ehitatud 1935. aastal. Krundi pindala on 4537 ruutmeetrit, elamu ehk endise teenijatemaja suletud netopind on 102,7 ruutmeetrit ning külalistemaja suletud netopind 571,1 ruutmeetrit.

Tegemist on kunagise esindusliku valitsuse residentsiga, mis vajab täielikku renoveerimist. Kinnistul paikneb rajatistena kaks välibasseini ning hooned on omavahel ühendatud keldrikorrusel asuva käiguga. Hoonetele ei ole väljastatud energiamärgiseid.

Pakkumuste esitamise tähtaeg on 06. märts kell 14:00.

Riigikantselei omandas hooned 1996. aastal endistelt õigusjärgsetelt omanikelt koos kahe teise objektiga kokku 8 miljoni krooni eest. RKAS-ile andis riigikantselei kinnistud üle möödunud aasta novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles