Üllatus jäi sündimata: Manchester City alistas esiliigaklubi ja pääses finaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: Nick Potts/AP

Inglismaa liigakarikasarjas selgus esimene meeskond, kes mängib 25. veebruaril Wembley staadionil peetavas finaalmängus.

Inglismaa kõrgliiga liider Manchester City alistas poolfinaali korduskohtumises esiliigas viiendat kohta hoidva Bristol City 3:2 ning pääses kahe mängu kokkuvõttes finaali skooriga 5:3.

Pep Guardiola hoolealused haarasid kordusmängus juhtohjad esimese poolaja lõpus, kui Leroy Sane viis võõral väljakul mänginud Manchester City poolajapausile üheväravalises eduseisus. Teise poolaja alguses lõi Manchester City teise värava Sergio Agüero.

Bristol City kaotusseisu vähendas 64. minutil Marlon Pack ning neljandal üleminutil said võõrustajad taaskord rõõmustada, kui võrku sahistas Aden Flint. Lõppskoori vormistas kaks minutit hiljem Kevin De Bruyne.

Teine finalist selgub homme, 24. jaanuaril, kui korduskohtumises lähevad vastamisi Londoni tippmeeskonnad Arsenal ja Chelsea. Avamäng Chelsea koduväljakul lõppes väravateta viigiga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles