Lõuna-Korea muinasjutt Austraalia lahtistel jätkub

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hyeon Chung tähistamas poolfinaalpileti kindlustamist.
Hyeon Chung tähistamas poolfinaalpileti kindlustamist. Foto: David Gray/Reuters/Scanpix

Hyeon Chung (ATP 58.) sai vahelduseks Austraalia lahtistel jõudu proovida veidi lahjema vastasega. Varasemalt kuuekordse tšempioni Novak Djokovici ning tänavu neljandat asetust omanud Alexander Zverevi alistanud Lõuna-Korea tõusev täht oli veerandfinaalis 6:4, 7:6 (7:5), 6:3 parem ameeriklasest Tennys Sandgrenist (ATP 97.).

Poolfinaalis kohtub pärast turniiri maailma edetabelis esi-30 sekka tõusev Chung kas Roger Federeri või Tomas Berdychiga.

Sandgreni langemine tähendab ühtlasi, et aasta esimesel suure slämmi turniiril ei näe üksikmängus kindlasti ameeriklasest võitjat. USA naistest oli ainsana konkurentsi jäänud Madison Keys (WTA 20.), kuid temagi tee katkes veerandfinaalis. Ameeriklanna 6:1, 6:2 kukutajaks oli tunamullune Austraalia lahtiste tšempion Angelique Kerber (WTA 16.).

Suurepärases hoos endine maailma esireket Kerber kohtub poolfinaalis praegu seda tiitlit kandva Simona Halepiga. Rumeenlanna põrmustas kaheksa parema seas Karolina Pliskova (WTA 6.) 6:3, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles