Meryl Streep liitub menuseriaaliga «Big Little Lies»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep
Meryl Streep Foto: kilmax / MEGA/kilmax / MEGA/Scanpix

Oscari võitjast näitlejanna Meryl Streep liitub teisel hooajal uue menuseriaaliga «Big Little Lies» ning sel nädalal avaldasid produtsendid, keda Streep seal kehastama hakkab.

Variety teatel hakkab Streep mängima Mary Louise Wrighti, kes on Alexander Skarsgårdi tegelase Perry Wrighti ema.

Meryl Streep
Meryl Streep Foto: Simone Comi / IPA/PA Images/Scanpix

Perry on Celeste’i, kes mängib Nicole Kidman, jõhker ja vägivaldne abikaasa.

Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård Foto: MONICA ALMEIDA/REUTERS/Scanpix
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix

«Olles pärast oma poja surma mures lastelaste pärast, saabub Streepi tegelane Montereysse, et oma silmaga näha, mis seal toimub,» teatas selle seriaali meeskonda kuuluv anonüümne allikas.

Streep sai oma rolliga uues filmis «The Post» (Salajased paberid) Oscari nominatsiooni. Tegemist on selle näitlejanna 21. Oscari nominatsiooniga, olles kõige enam neid nominatsioone saanud näitleja.

Kaader filmist «The Post». Pildil Tom Hanks ja Meryl Streep
Kaader filmist «The Post». Pildil Tom Hanks ja Meryl Streep Foto: Niko Tavernise/AP/Scanpix

Streep kehastab filmis «Salajased paberid» USA esimest naissoost ajalehekirjastajat Katherine Grahamit. Film põhineb tõsiselulistel sündmustel, mis leidsid aset 1971. aasta suvel, kui mitmed mainekad väljaanded avaldasid saladokumendid, niinimetatud Pentagoni paberid, kajastades valitsuse kinnimätsimisi.

Seriaal «Big Little Lies» sai selle aasta alguses mitu Kuldgloobust kui Ekraaninäitlejate Gildi auhindu. Parima mees- ja naispeaosatäitja auhinna said Alexander Skarsgård ja Nicole Kidman.

Sarja «Big Little Lies» teisel hooajal toimuva kohta ei ole veel palju teada, kuid fakt on see, et seal näeb Meryl Streepi.

Kidman teatas Streepi liitumisest seriaaliga ka Instagramis.

Sarja tootev kaabelkanal HBO edastas jaanuari alguses, et enamik näitlejaid, keda oli näha esimesel hooajal, on näha ka teisel.

Produtsentide seas on ka selle seriaali peaosatäitjad Nicole Kidman ja Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon ja Nicole Kidman
Reese Witherspoon ja Nicole Kidman Foto: MONICA ALMEIDA/REUTERS/Scanpix

Esimese hooaja stsenarist oli David E. Kelly, kes jätkab ka teisel hooajal. Seriaali aluseks on kirjanik Liane Moriarty raamat «Big Little Lies».

USA meedia andmetel maksti Kidmanile ja Whiterspoonile esimesel hooajal kõikide osade eest kokku 435 000 dollarit, kuid teisel hooajal juba iga osa eest 1,2 miljonit dollarit.

Zoe Kravitzi tasu esimesel hooajal oli 470 000 dollarit, kuid  teisel hooajal peaks tasu olema juba 3,7 miljonit dollarit.

Ei ole teada, kui palju Meryl Streepile ta osatäitmise eest makstakse.

New York Posti andmetel algavad teise hooaja võtted märtsis ja HBO peaks teist hooaega näitama 2019. aasta alguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles