Sarapuu hagi Ligi ja Helme vastu on ettevalmistamisel (2)

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Sarapuu.
Kersti Sarapuu. Foto: Eero Vabamägi

Vandeadvokaat Oliver Nääs ütles, et Kersti Sarapuu hagi riigikogu liikmete Jürgen Ligi (RE) ja Martin Helme (EKRE) vastu ei ole veel sisse antud. Hagi on ettevalmistamisel.

«Praegu ei ole sisse antud, kui hagi esitatakse, siis me teavitame sellest,» ütles Nääs ERRile.

Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ja tema perekonnaliikmed nõuavad advokaatide vahendusel Reformierakonna fraktsiooni juhilt Jürgen Ligilt ja EKRE fraktsiooni juhilt Martin Helmelt kahjuraha ja vabandust.

Postimees kirjutas eelmisel nädalal, et Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ja tema perekonnaliikmed nõuavad kohtu kaudu Reformierakonna fraktsiooni juhilt Jürgen Ligilt ja EKRE fraktsiooni juhilt Martin Helmelt kahjuraha ja vabandust. «Kokku võivad perekond Sarapuu nõuded teie vastu mittevaralise kahju hüvitamiseks jääda vahemikku 50 000 – 100 000 eurot,» seisis Ligile advokaadi vahendusel saadetud nõudekirjas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles