Tartumaal teelt välja sõitnud bussis viibis kaheksa last (2)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Juhitavuse kaotanud buss sõitis teelt välja, kõrgest teepervest alla, tegi põllul pirueti ning jäi ratastele. Bussis viibis õnnetuse hetkel kaheksa last. 

Laupäeva õhtul kella 18.54 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 159. kilomeetril, kus sõiduautot Renault Megane juhtinud 41-aastane naine alustas möödasõitu ees liikuvast bussist Renault Master, mida juhtis 59-aastane mees.

Möödasõidul kaldus sõiduauto vastassuuna teepervele ning kaotas juhitavuse paiskudes bussi vasakpoolse esinurga pihta, mille tagajärjel kaotas buss juhitavuse ning sõitis teelt välja kõrgest teepervest alla, tegi põllul pirueti ning jäi ratastele umbes 30 meetri kaugusele sõiduteest. Bussis viibis kaheksa last, kellest üks, 15-aastane poiss, vaadati kohale saabunud kiirabi poolt üle.

Politsei palub olla liikluses ettevaatlik, sest pluss- ja miinuskraadide pidev vahetus muudab maanteed ja tänavad libedaks. 

Loe lisaks:

Ööpäev liikluses: 35 joobes juhti ja kuus vigastatut

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles