Üleplatsimeheks kerkinud Venno tegi eelmise koduklubiga arved klaariks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno koduklubi Maliye Piyango alistas Türgi kõrgliigas koduväljakul teist kohta hoidva Ziraat Bankasi 3:0.

Ankara meeskondade vastasseisus ei jäänud eeldatavale favoriidile ja Venno endisele tööandjale mingit võimalust. Ziraat Bankasi noppis geimides vastavalt 22, 22 ja 23 punkti. Kaks serviässa löönud Venno kerkis 21 punktiga üleplatsimeheks.

Kui Ziraat Bankasi (13-3) hoiab liigatabelis teist positsiooni, siis Maliye Piyango paikneb üheksa võidu ja seitsme kaotusega kuuendal tabelireal. Play-off-mängudele pääsevad kaheksa paremat, üheksanda meeskonna saldo on seitse-üheksa.

Venno ja Maliye Piyango järgmine mäng leiab aset 31. jaanuaril Valgevenes, kui Euroopa tugevuselt kolmandas klubisarjas minnakse vastamisi Minski Stroiteliga. 1/8-finaali avamäng lõppes Maliye Piyango 3:0 (25:16, 25:16, 26:24) võiduga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles