Video: Elon Musk on leegiheitja müügiga teeninud üle 5 miljoni dollari

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Boring Company leegiheitja.
The Boring Company leegiheitja. Foto: boringcompany.com

Muski asutatud tunneliehitusega tegelev ettevõte otsustas siseneda relvaturule ja on müünud juba üle 10 000 leegiheitja, teenides sellega üle 5 miljoni dollari.

The Boring Company ehk Eesti keelde otse tõlgituna Igav ettevõte või Puurimise ettevõte, otsustas nädalavahetusel müüki paisata leegiheitjaid. Pärast Muski sotsiaalmeedia postitust on ettevõte teeninud relva müügiga juba üle viie miljoni dollari, teatab CNET.

Leegiheitjal on «The Boring Company» logo ja maksab nende kodulehel 500 dollarit. Musk teatas esmaspäeval Twitteris, et müüdud on 7000 relva. Hiljem teatas ta, et müüdud on juba pool kõigist leegiheitjatest ehk 10 000 tükki.

 

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Relva müük internetis sai reaalsuseks tänu regulatsioonidele, mille kohaselt peab avalikult müüdava leegiheitja leek jääma alla kümne jala ehk kolme meetri. Nagu Muski videost näha, siis ei heida relv tõepoolest väga pikka leeki välja.

Musk, kes on teiste tõsiste ettevõtete nagu Tesla ja SpaceX asutaja, reklaamis suure õhinaga relva Instagrami videos ja siis tormas sellega naljatades kaameramehe poole.

Lisaks leegiheitjale müüb ettevõte huvilistele ka ettevõtte logoga tulekustutit, mis nende sõnul on ülehinnatud ja maksab 30 dollarit. Leegiheitjad peaks tellijateni jõudma tänavu kevadel, lubab veebileht.

The Boring Company asutati eesmärgiga ehitamaks tunneleid linnade alla, kus muidu on maapeal tihe liiklus maa peal. Seni kuni see reaalsuseks saab ajab ettevõte raha kokku mütside ja leegiheitjatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles