Kannapööre Bjørndaleni saagas: Norra legend hakkab Valgevene treeneriks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Einar Björndalen.
Ole Einar Björndalen. Foto: MATTHIAS BALK/AFP

Olümpiakoondisest välja jäänud Norra 43-aastane laskesuusataja Ole Einar Bjørndalen kuulub Pyeongchangi olümpial Valgevene delegatsiooni.

Teatavasti esindab Valgevenet olümpial Bjørndaleni abikaasast laskesuusataja Darja Domratševa. Veel mõni nädal tagasi liikusid meedias spekulatsioonid, et Norra olümpiakoondisest välja jäänud Bjørndalen võib hakata Valgevene laskesuusatreeneriks.

Domratševa lükkas siis need jutud aga ümber. «Mul on juba treener ning ma ei vaheta oma plaane lihtsalt sellepärast, et minu abikaasa ei pääsenud olümpiakoondisesse,» ütles ta.

Portaal tut.by kirjutab aga, et Rahvusvaheline Olümpiakomitee on heaks kiitnud Valgevene laskesuusaföderatsiooni avalduse kaasata Bjørndalen Valgevene laskesuusatamise treenerite koosseisu.

«Võib juba ametlikult öelda, et Ole Einar Bjørndalen on olümpial Valgevene koondise treener. Tema täpsed ülesanded selguvad veidi hiljem,» ütles Valgevene laskesuusaföderatsioon väljaandele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles