Liitlased tutvustavad üksteisele oma kodumaad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtusöögil seoti aukülalistele kaela staatust tähistavad sallid. Pildil saab selle 1. jalaväebrigaadi ülem kolonelleitnant Veiko-Vello Palm.
Õhtusöögil seoti aukülalistele kaela staatust tähistavad sallid. Pildil saab selle 1. jalaväebrigaadi ülem kolonelleitnant Veiko-Vello Palm. Foto: Meelis Meilbaum

Tapal baseeruva 1. jalaväebrigaadi koosseisu kuuluvad ka liitlasväed, mille ridadest leiab eri kultuuritaustaga mundrikandjaid, kes võtsid nõuks oma kodumaad teistele tutvustada.

Eelmise nädala reede õhtul astusid üles nepaallased, pakkudes oma rahvustoite. Alustati toidust, mis kannab nime momo. Lisaks pakuti kartuleid ja viinereid. Momo on nagu pelmeen, mis erineb meile tuntust selle poolest, et tainas täidise ümber on õhem ega kata momo’t üleni.

Kui alguses võis eeldada, et just momo oli see, mis pani suu hullusti õhetama, siis hiljem selgus, et kartulile oli lisatud ohtralt vürtsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles