Korduvalt lastega suguühtes olnud mees mõisteti vangi (1)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vangla.
Tallinna vangla. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pärnu Maakohus mõistis süüdi 28-aastase Andrese lapse seksuaalsusele ahvatlemises ja lapseealisega suguühtesse astumises.

Kohus mõistis Andresele karistuseks 2 aastat ja 6 kuud vangistust. Andrest süüdistati lapseealise seksuaalse ahvatlemisega, astudes noorema kui 14- aastase isiku nähes suguühendusse ja muul viisil tema seksuaalse ahvatlemisega, tekitades kannatanus huvi seksuaalelu vastu. 2016 aasta detsembris astus Andres enda elukoha saunaruumis 13- aastase tütarlapse nähes suguühendusse 15-aastase tütarlapsega.

Samuti süüdistati Andrest täisealise isikuna suguühendusse astumisega noorema kui neljateistaastasega. 2016. aasta detsembris astus Andres suguühtesse ka 13-aastase tütarlapsega, olles tüdruku vanusest teadlik. Ta tegi seda ka järgmisel kuul.

Ühes episoodis mõistis kohus Andrese õigeks. Kohus mõistis talle liitkaristuse ja lühimenetluse sätete järgi vähendas karistus ühe kolmandiku võrra ning määras karistuses 1 aasta ja 8 kuud vangistust.

Antud karistust suurendas kohus Andresele varasemalt mõistetud karistuse võrra ning liitkaristuseks mõistis 2 aastat ja 8 kuud vangistust. 

Kohus mõistis isikult välja menetluskulud kogusummas 2261,84 eurot.

Kohus lahendas asja lühimenetluse korras. Kohtuotsus jõustunud ei ole. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles