Jim Carreyt ei süüdistata enam endise kallima enesetapuni viimises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Carrey ja Cathriona White
Jim Carrey ja Cathriona White Foto: twitter.com

Hollywoodi komöödianäitleja Jim Carrey vabastati süüdistusest, mille kohaselt andis ta oma endisele kallimale Cathriona White’ile suguhaiguse ja hankis talle retseptiravimeid.

White’i ema Brigid Sweetman ja eksabikaasa Mark Burton andsid Carrey kohtusse, süüdistades et just tema viis Cathriona 28. septembril 2015 enesetapuni, teatab Daily Mail.

56-aastane näitleja esitas oma advokaadi  Raymond Boucheri abil kohtule meditsiinidokumendid, mis tõendasid, et tal ei ole olnud suguhaigusi, mida ta oleks saanud oma partnerile edasi anda.

Kohtus tõestati, et White’i meditsiiniandmed olid võltsitud, üritades jätta muljet, nagu oleks Carrey ta suguhaigusega nakatanud.  

Samuti esitati tõendid, et Carrey ei hankinud White’ile suures koguses retseptiravimeid ega tarbinud neid ka ise.

Jim Carrey
Jim Carrey Foto: Richard Shotwell/AP/Scanpix

Carrey esindaja kinnitas, et kohus vabastas staari süüdistusest 25. jaanuaril ja ta läheb oma eluga edasi.

Cathriona White’i ema  ja eksabikaasa advokaat Michael Avenatti ei soovinud kohtu nüüdset otsust kommenteerida.

Carrey andis pärast seda, kui teda oli kohtusse kaevatud, omakorda White’i pereliikmed kohtusse, süüdistades neid tema laimamises.

Jim Carrey
Jim Carrey Foto: Dave Bedrosian/imago/Future Image/Scanpix

«Kahjuks tegin ma kolm aastat tagasi vea ja ei asunud kohe valeandmeid ümber lükkama. See viis raske, valusa ja kalli kohtuprotsessini, kuid nüüd on tõde päevavalgele tulnud. Ma ei oleks arvanud, et mõned inimesed levitavad valesid tõe pähe. Ma ei saa vastutada selle eest, mida Cathriona White’i ja ta pere teha tahtsid, kuid ma suudan andestada nii oma endisele kallimale Cathrionale, kelle tõttu raskustesse sattusin kui ka ta perele. Keskendun nüüd oma uuele elule,» teatas Carrey pärast kohtu otsust meediale.

Jim Carrey
Jim Carrey Foto: Regina Wagner/imago/Future Image/Scanpix

Briti meedia teatel läksid Carrey ja White 2013. aastal lahku ning White hakkas pärast lahkuminekut Carreyt tema elu rikkumises süüdistama teatades meediale, et mehelt saadud suguhaigus ja tabletisõltuvus lõhkusid ta keha ja hinge.

Jim Carrey ja Cathriona White
Jim Carrey ja Cathriona White Foto: Twitter.com

Carrey asus vasturünnakule, et White’i süüdistused on valed ja naine maksab talle lahkumineku eest kätte.

White tegi 2015. aasta septembri lõpul 30-aastasena enesetapu ning Carrey sõnas siis, et tema ei ole naise surmaga seotud ega teda enesetapule tõuganud.

Jim Carrey kandmas ekskallima Cathriona White'i kirstu
Jim Carrey kandmas ekskallima Cathriona White'i kirstu Foto: Niall Carson/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Carrey ja Iirimaalt pärit fotograaf White olid koos paar aastat, kuid selle aja jooksul oli neil mitu lahkuminekut, kuid nad leppisid alati ära. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles