E-Profiili töötajad jäid pika ninaga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dvigateli suure tootmishoone lammutamine ja E-profiili hoonele nurgakivi panemine Ülemiste City's 2014. aastal
Dvigateli suure tootmishoone lammutamine ja E-profiili hoonele nurgakivi panemine Ülemiste City's 2014. aastal Foto: Peeter Langovits

Tööstusettevõte E-Profiil liikus jaanuaris pankrotti, nii et töötajad saavad selle kuu alguses kätte vaid osa läinud kuu palgast.

E-Profiili töötajateni jõudis teisipäeval teatis, milles seisis, et nad ei näe veebruaris kogu palka, vahendab Äripäev. «Töötukassa hüvitab mõnel määral märtsis selle perioodi, kuid märtsini on veel terve kuu. Lihttöölistele on see päris valus löök. Ei ole ka keegi kindel, et jaanuari viimase nädala eest raha tuleb,» nentis Äripäevaga ühendust võtnud inimene.

E-Profiili uued omanikud ehk Technobalt teemat ei kommenteerinud, kuna neil ei õnnestunud juhatust välja vahetada. Muu seas ei vastanud nad küsimustele, kuidas töölised nende hinnangul täispalgata hakkama saama peavad, kui tõenäoline on E-Profiili tegevuse lõpetamine ja milline on lepingupartnerite suhtumine.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles