Probleemsed kodumasinad ja ummistunud torud...nüüd on neile lahendus olemas! (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krauss Baltic OÜ

Lõpuks ometi keskkonnasõbralikud vahendid, mis aitavad peletada ebameeldivad lõhnad pesumasinast ja võitlevad edukalt ummistunud torude vastu.

Ummistunud torud, ebameeldivalt lõhnavad pesumasinad ja lõpuks nõudepesumasinad, mis näevad seest välja kui tükk katlakivi… Kas nendele probleemidele leidub efektiivseid kuid samas ohutuid ja keskkonnasõbralikke lahendusi?

Vastab Krauss Baltic OÜ tootmisjuht Margus Vainu ning selgitades probleemide tagamaid.

Ummistunud torude põhjuseid võib olla mitmeid, kuid enamasti on suurimaks probleemi allikaks naisterahvaste pikad juuksed, mis kipuvad vannides ja dušinurkades ummistusi tekitama. Samuti hakkavad muret põhjustama kraanikaussi kogunevad toidujäägid.

Probleemsed pesumasinad, mis jätavad pesu topiliseks ning juurde ebameeldiva “keemia” lõhna samas lõhnates ise seest ebameeldivalt  - see on selge märk sellest, et pesumasina vesikeskkonnas ja äravoolus on väga palju pesu-, loputusvahendite ja bioloogilise materjali (juuksed/lemmikloomakarvad naharakud jne) jääke.

Nii nagu pesumasinatesse satub ka nõudepesumasinasse juukseid ja lemmikloomakarvu, mis koos toidujääkidega vesikeskonnas ja äravoolus tänu katlakivile sinna takerduvad ning masinas tekib hapukas lõhn ja nõud ei saa korralikult puhtaks.

Nende probleemide lahendamiseks oleme välja töötanud kolm erinevat puhastusvahendit, mis oma efektiivsuselt on täielikult profitooted, kuid kasutamise lihtsuse ja ohutuse tõttu tavakasutajale igati sobilikud.

Toru- ja pesumasinaupuhastusaine peamiseks komponendiks on granuleeritud seebikivi. Nõudepesumasinapuhastusaine peamiseks komponendiks on aga granuleeritud sidrunihape.

Kõik need tooted on tavapoes müüdavatest toodetest 17-20 korda tõhusamad. Seega lisaks sellele, et nad on efektiivsed, kulub neid ka märgatavalt vähem ja on kokkuvõttes üsna soodsad.

Täna võime kinnitada, et Krauss toodete vastu on äärmiselt suur huvi ja klientide positiivne tagasiside näitab, et need tooted ka tõesti toimivad ja on piisavalt ohutud nii kasutajale kui keskkonnale.

Krauss Baltic OÜ-l on aga ka väike üllatus -  nimelt sõlmisime Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsiga lepingu, mille tulemusel oleme jääkaru Friida vaderid, kindlustades mõmmile kogu aastase toiduvaruga seotud kulutused.

Jääkarud on väga ohustatud liik ja seda eeskätt inimtegevuse tõttu loodusele. Selle pärast pöörame me väga tähelepanu oma toodete keskonnasõbralikkusele ning aitame kaasa loodusele tekitatud kahju taastamisele.

Kust saab soetada Krauss tooteid? Krauss puhastusaineid saab hetkel soetada läbi meie kodulehe e-poe või Tallinnas kahest müügipunktist. Täpsem info meie kodulehelt www.krauss.ee

"Loomulikult liigume selles suunas, et meie tooteid oleks võimalik üle Eesti soetada ning peatselt jõuavadki nad Magaziin kauplusteketi poeriiulitele."

Foto: Krauss
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles