FSB juht ja Soome siseminister arutasid olukorda Venemaa-Soome piiril (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome-Venemaa piiripunkt Sallas.
Soome-Venemaa piiripunkt Sallas. Foto: Jussi Nukari/AP/Scanpix

Venemaa Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) direktor Aleksandr Bortnikov ja Soome siseminister Paula Risikko arutasid reedel Moskvas kohtudes olukorda kahe riigi piiril ja Vene julgeolekuteenistuste ettevalmistusi 2018. aasta jalgpalli MM-võistluste finaalturniiriks.

Bortnikov ja Risikko olid üksmeelel, et kahe riigi koostöö kuritegevuse ennetamise valdkonnas toimib hästi ning olukord Soome-Vene piiril on rahulik, edastas Soome siseministeerium.

Kohtumisel käsitleti ka Vene julgeolekuteenistuste ettevalmistusi jalgpalli MM-võistluste finaalturniiriks, mis korraldatakse Venemaal 14. juunist 15. juulini.

«Jalgpallituristid mängivad võtmerolli MM-i muutmisel suureks spordisündmuseks, kuid nad suurendavad ka reisijate hulka meie piiriületuspunktides. Soome piirivalve ja Soome politsei on sellest teadlikud ja teevad vajalikke ettevalmistusi, et seda oma tegevuses arvesse võtta,» sõnas Risikko.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles