Seljamure küüsis Hausenberg: väga üritan Eesti rahvale näidata, et jõuan joosta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas peetud seitsmevõistluses 5800 punkti piiri alistanud ja suurepärase tulemuse teinud Hans-Christian Hausenberg leidis pärast võistluse lõpetamist, et mõnelgi alal saanuks veelgi juurde panna. Eriti õnnetu oli ta viimase ala, 1000 meetri jooksu üle.

Hausenberg selgitas, et teda vaevab seljamure, mis lööb välja 1000 meetri kolmanda ringi ajal. Tema sõnul tuleb käia uuringutel ja probleemist jagu saada. «Suvel tuleb 400 ja 1500 ette võtta. Muud nõrgad alad, näiteks kõrgushüpe, on juba täitsa tip-top. Väga üritan Eesti rahvale näidata, et jõuan joosta, aga veel ei tule,» ohkas Hausenberg. Vaata videost, kuidas Hausenberg kogu oma võistluse kokku võttis.

Kokkuvõttes neljanda ja Eesti meistrivõistluste arvestuses teise koha saanud Karel Tilga oli mõistetavalt kahe päevaga rahul. «Talvel saavutatud stabiilsus tõketes ja teibas tuli hästi välja. Need on need kaks, mis olid suvel kirstunaelad. 1000 meetriga jäin ka väga rahule,» sõnas Tilga, kes seab suvel eesmärgiks täita EMi norm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles