Mõrvas kahtlustatavad mehed võeti vahi alla

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trellid. Pilt on illustratiivne.
Trellid. Pilt on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Täna võeti prokuratuuri taotlusel vahi alla Narvas toimunud mõrvas kahtlustatavaid.

Eile pidasid Ida prefektuuri politseinikud kinni 28-aastase ja 42-aastase mehe, keda kahtlustakse selles, et neljapäeval, 1. veebruaril kella 23.40 paiku tungisid nad Narvas Joala tänaval kallale 51-aastasele mehele.

Kannatanu suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Täna võeti Viru Maakohtu loal mehed vahi alla.

Mõlemale mehele esitati kahtlustus mõrvas, mis on toime pandud omakasu motiivil.

Viru Ringkonnaprokuratuuri valveprokurör Veronika Lauri sõnul taotles prokuratuur isikute vahistamist, kuna on alust arvata, et mehed võivad kriminaalmenetlusest kõrvale hoiduda.

«Peale mõrva toimepanemist ei ilmunud kahtlustatavad mehed vabatahtlikult uurimisasutusse, mis tugevdas veelgi rohkem veendumust selles, et kahtlustatavad võivad hakata eeluurimisest kõrvale hoiduma. Samuti  vahistamisalusena võib nimetada uute kuritegude toimepanemise ohtu, kuna tegemist ei ole õiguskuulekate isikutega ning need olid varasemalt karistatud erinevate süütegude toimepanemise eest,» lisas valveprokurör.

Viru Ringkonnaprokuratuuri taotlused  luges Viru Maakohus piisavalt põhjendatuks  ning   kohtu loal võeti täna mõlemad kahtlustatavad eeluurimise ajaks vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles