Marko Matvere sai teenetemärgist teada raadio otse-eetris (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere ja VLÜ 25. juubeli kontserttuur Paide vallimäel.
Marko Matvere ja VLÜ 25. juubeli kontserttuur Paide vallimäel. Foto: Andrus Kopliste/J

Armastatud näitleja ja laulja Marko Matvere pälvis sel aastal president Kersti Kaljulaidilt Valgetähe V klassi teenetemärgi. Uudisega rabati Matveret aga täna hommikul raadio otse-eetris.

«Seal oli välja mõeldud terve trikk, kuidas mind kurssi viia. Meelitati mind raadio otse-eetrisse ja siis lajatati ootamatult. See tuli ikka väga-väga ootamatult,» rääkis Matvere.

Näitleja sõnul lõi uudis ta esialgu päris tummaks. «Raadioeeter jäi tummaks, ma ei suutnudki seda lobaga ära täita. Tõesti väga ootamatu oli. Võiks ikka anda teada inimestele ametlikke kanaleid pidi, aga mul on selline kuri kahtlus, et see oligi selliselt ettevalmistatud,» muheles Matvere.

Matvere hinnangul tal enda teada küll Eesti riigi ees mingeid teeneid ei ole, kuid kui komisjon on niiviisi otsustanud, siis võtab ta auraha vastu meeldiva emotsiooni ning tänutundega.

Kuula, kui üllatunud oli Marko Matvere Vikerraadio hommikusaates.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles