Rooba jahib täna elu suurimat võitu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba (vasakul) reisis eile koos JYPi meeskonnaga Meistrite liiga finaalmängule.
Robert Rooba (vasakul) reisis eile koos JYPi meeskonnaga Meistrite liiga finaalmängule. Foto: Instagram/Robert Rooba

Kas te kujutate ette, et Cristiano Ronaldo käiks päev enne Meistrite liiga finaali omapäi poes? Muidugi mitte! Aga Kesk- ja Põhja-Euroopa tippklubisid ühendav jäähoki Meistrite liiga pole samal tasemel kui nimekas vutiturniir ning sealsed finalistid saavad endale inkognito ringikäimist lubada. «Aga äkki me lihtsalt ei tea Ronaldo käimiste kohta?!» mõlgutas kassasabas Postimehe telefonikõnele vastanud Jyväskylä JYPi mängija Robert Rooba.

Paar minutit hiljem, kui vajalik kraam soetatud, oli Eesti koondise liider juba vaba tänasele lahingule ette vaatama. Soome hetke neljas klubi JYP lendas eile üle Läänemere Rootsi, kus neid ootab ees Meistrite liiga kullaheitlus kohaliku meistrisarja suveräänse liidri Växjo Lakersiga. 

«Ma ootan seda mängu väga suure huviga. Kindlasti on see mu senise karjääri üks suurimaid päevi. Üks asi on see, et meil on võimalus võita midagi suurt ja väga ägedat, aga juba sellises mängus osalemine on omaette saavutus,» rääkis Rooba. Ta kavatseb ründemängija finaaliemotsiooni nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles