Nõiakatlas põletada saanud naine vajas haiglaravi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõiakatel
Nõiakatel Foto: Christos Georghiou/PantherMedia / Christos Georghiou/Scanpix

Edela-Saksamaal leidis möödunud pühapäeval, 4. veebruaril aset talvekarneval, kus olid kohal paljud nõiad koos kateldega.

Baden Württembergi Eppingeni politsei teatel sai ühe sellise nõiakatla, kus oli väga kuum vesi, tõttu raske jalgadepõletuse noor naine, kes vajas haiglaravi, teatas The Local.

Politsei otsib kahte kahtlusalust isikut, kes kandsid nõiakostüümi.

Nõid
Nõid Foto: Jose Antonio Garcia Sosa/PantherMedia / Jose Antonio Garcia Sosa/Scanpix

Kohalolnute sõnul oli paigas suur katel kuuma veega, noortegrupp viis umbes 18-aastase naise katla juurde, katlal tõesti kaas pealt ja naine pandi kuuma veeauru kohale, kuid naine kukkus vette, mis ulatus talle põlvini.

Nõiakatel
Nõiakatel Foto: Christos Georghiou/PantherMedia / Christos Georghiou/Scanpix

Need, kes ta sinna tirisid, jooksid minema. Noor naine sai mõlemale jalale põletushaavu ja ta viidi haiglasse. Politsei teatel oli katel lõkke kohal ja vesi katlas oli keema minemas.

Veel ei ole teada, kas avalikus kohas tule tegemine oli karnevali ajal lubatud, kuid seda uuritakse.

Kahele kahtlusalusele isikule, kellele katel kuulus ja kes selle alla tule tegid, võidakse esitada süüdistus kehavigastuste tekitamises. Kaasaaitajateks olid need, kes naise katla juurde tirisid.

Eppingenis korraldatakse veebruari alguses nõidade ja teiste selliste tegelaste talvekarnevali alates 2003. aastast, meelitades igal aastal kohale sadu osavõtjaid, kellest suur osa on end nõiaks maskeerinud.

Eppingen
Eppingen Foto: wikipedia.org

Eppingeni linnapea Klaus Holaschke sõnul on nende karneval seni olnud ohutu, tegemist on esimese sellise intsidendiga, milles inimene kannatada sai.

Linnapea sõnul tuleb järgmisel aastal olla ettevaatlikum ja politsei peaks rohkem kontrollima, mis karnevalipaigas toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles