Punnseis Rakvere lihatööstuses jätkub (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lihatööstuse tapamaja töötajad alustasid eile streiki, paremal Eesti Ametiühingute Keskliidu organisatsioonisekretär Artjom Arhangelski
Rakvere lihatööstuse tapamaja töötajad alustasid eile streiki, paremal Eesti Ametiühingute Keskliidu organisatsioonisekretär Artjom Arhangelski Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson tunnistas, et Rakvere lihakombinaadi streigil oleks võinud osaleda rohkem inimesi. «Ju meil ei õnnestunud töötajaid piisavalt julgustada,» nentis ta.

Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson tunnistas eile Postimehele, et Rakvere lihakombinaadi streigil oleks võinud osaleda rohkem inimesi. «Ju meil ei õnnestunud töötajaid piisavalt julgustada,» nentis ta.

Eile kell 7.30 algas HKScan Estonia Rakvere lihatööstuse tapamaja töötajate tähtajatu streik.  Kui ametiühingu esmane eesmärk oli streiki kaasata ka teised lihatööstuse osakonna töötajad, oli streikijaid vaid 24.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles