Tähtede mängus näeb ka Valga korvpallureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egert Hallerit näeb Eesti koondise ridades.
Egert Hallerit näeb Eesti koondise ridades. Foto: Tiit Loim

Saku suurhallis saab 16. veebruaril teoks Alexela korvpalli meistriliiga ja Läti OlyBeti meistriliiga vaheline Tähtede mäng. Treenerite ja rahvahääletuse tulemusel kuuluvad meeskondadesse ka Valga-Valka korvpalliklubi mängijad.

Nii Eesti kui Läti tähtede meeskonna algviisik selgus rahvahääletusel. Ülejäänud tiimi komplekteerisid oma äranägemise järgi aga mõlema riigi kolm treenerit. Eesti korvpalliliiga koosseisus on neli Kalev/Cramo mängijat: Janari Jõesaar, Isaiah Briscoe, Kristjan Kangur ja Cedric Simmons. Lisaks kuuluvad meeskonda veel Janar Talts (Tartu), Bamba Fall, Kristo Saage (Kalev/TLÜ), Egert Haller (Valga-Valka), Indrek Kajupank, Devonte Upson (Rapla), Sten Olmre (TTÜ) ning Mihkel Kirves (Pärnu).

Läti OlyBeti liiga meeskonnas jooksevad väljakule Aigars Škele (Ventspils), Edgars Jeromanovs (BK Jūrmala), Roberts Freimanis (Valga-Valka/Ventspils), Kristaps Miglinieks (Valga-Valka), Juris Aleksejevs (Jēkabpils), Alex Perez (Riia VEF), Mārcis Vītols (BK Ogre), Toms Leimanis (Liepāja Betsafe), Haralds Kārlis (Jūrmala), Linards Jaunzems (Latvijas Universitāte), Mareks Mejeris (Riia VEF) ja Viktors Iļjins (Valmiera/Ordo).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles