Kaitseliitlased avasid Haanjas spordiaasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Narusk
Priit Narusk Foto: Priit Simson / Postimees / Scanpix

Laupäeval avati Haanjas Kaitseliidu spordiaasta, kui esimese võistlusena tehti algust meistrivõistlustega murdmaasuusatamises.

Individuaalarvestuses noppisid Lõuna-Eesti malevad 42 medalist 23. Võrumaa maleva esindajad tõusid pjedestaalile 15 korral, Valgamaa maleva esindajad seitsmel ning Põlva maleva esindaja ühel korral. Võistlusklasside arvestuses saavutasid nad samuti 23 pjedestaalikohta ning teatesõidus hõivasid kaks kõrgemat astet.

Teatesõidus osales kuus võistlejat, kes kõik sõitsid ühe kilomeetrise ringi. Kokku võttis teatesõidust osa kümne maleva üksteist võistkonda. Kiiremini läbis distantsi ning võitis võistkondliku meistritiitli Võrumaa maleva esimese võistkond koosseisus Mia Heleene Utsal, Joosep Perv, Terje Piirmann, Priit Narusk, Sirli Hanni ning Uku Visnapuu. Teise koha saavutas Valgamaa maleva võistkond koosseisus Pauline Puusaar, Ivar Všivtsev, Ene Aigro, Imre Õim, Jelena Všivtseva ning Ahti Külm. Kolmandaks tuli Järva maleva tiim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles