Keskerakonna büroo kolimine Narva maanteele lükkub märtsisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoone Narva maanteel, kuhu Keskerakond peaks märtsis kolima.
Hoone Narva maanteel, kuhu Keskerakond peaks märtsis kolima. Foto: Konstantin Sednev

Keskerakonna büroo kolimine Tallinna vanalinnast Toompealt kesklinna Narva maanteele lükkub remondi venimise tõttu ilmselt märtsisse.

«Kuna remondi- ja sisekujundustööd võtavad aega, jääb kolimine tõenäoliselt järgmisesse kuusse,» ütles partei pressiesindaja kolmapäeval BNSile. «Täpsemat ajakava hetkel siiski ei ole ja kolimine sõltub sellest, millal tööd tehtud saavad. Seni on erakond jätkuvalt Toompeal.»

Keskerakond müüs Toom-Rüütli 3/5 asunud büroo ruumid mullu oktoobris 1,8 miljoni euro eest BC 31 Holding OÜ-le ning rentis umbes 300 ruutmeetrit pinda aadressil Narva maantee 31.

Büroo müügi tingisid erakonna rahalised kohustused, sealhulgas enam kui poole miljoni euro tasumine reklaamiärimees Paavo Pettai ettevõttele Midfield antud garantiikirjade tõttu.

Partei peasekretär Mihhail Korb on öelnud, et Toom-Rüütli tänava ruumid ostnud uus omanik lubab Keskerakonnal kuni uue pinna leidmiseni jätkata tööd senises asukohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles