Turneele eelnes loomelaager

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljate Kalle Sepa (vasakul) ja Mikk Tammepõllu kontserdituur jõuab esmapäeva õhtul Valgamaale Tõrva kirik-kammersaali.
Lauljate Kalle Sepa (vasakul) ja Mikk Tammepõllu kontserdituur jõuab esmapäeva õhtul Valgamaale Tõrva kirik-kammersaali. Foto: Maris Savik

Lauljad Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld annavad veebruaris Eesti eri paigus 14 kontserti. Tuur pealkirjaga «Vaikus» viib mehed esinema lausa kümnesse maakonda, sealhulgas Valga- ja Võrumaale.

«Oleme kokku pannud muheda kontserdikava, mis sobib talveõhtutesse suurepäraselt. Käisime Mikuga isegi loomelaagris, tegime kõvasti proovi ja ootame turneed juba väga. Lubame ilusat elamust,» rääkis Sepp.

Lauljad valisid eestikeelsesse kontserdikavasse lugusid nii enda kui ka oma lemmikmuusikute repertuaarist. «Kindlasti esitame oma bändi Locomotiiv palasid, kõlavad näiteks «Mäng» ja «Viirastus» ning palju muud põnevat. Hea meel on tuuri käigus jõuda ka väiksematesse Eesti paikadesse, kus ei ole varem kontserte andnud,» lisas Tammepõld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles